اگر از دسته افرادی هستید که برای اسراف نکردن ،آب کتری چندبار می جوشانید و چایی درست میکنید ،حتما بخونید!
آبی که مصرف می کنیم خالص نیست و حتی آبهایی که تصفیه شده هستند هم مقداری نیترات و آرسنیک دارند،حالا بسته به اینکه چه شهری باشیم و کیفیت تصفیه آب چطور باشه ،میزان ناخالصی آن متفاوت است.چند بارجوشاندن آب باعث افزایش غلظت این مواد میشود.نیترات و ارسنیک سمی است و تجمع آنها در بدن با سرطان های مختلف ارتباط دارد.
این مواد در غلظت خیلی کم اهمیتی ندارند. ولی وقتی آب را چند بار میجوشانیم و این عادت روزانه است ،هربار غلظتی از این مواد را وارد بدن میکنیم.
برای جلوگیری از اسراف آب باقیمانده داخل کتری هم راهکارهای مختلفی هست.مثلا به اندازه نیاز کتری پر کنیم یا آب باقی مانده را برای اتو و بخار شو و…استفاده کنیم.